boncquet_cover_about

Kies bewust, voor een betere keuken

kwaliteit keukens
offerte zonder verborgen kosten
ruimte voor overleg
persoonlijk contact met expert

In elke keuken en maatkast
zit 40 jaar expertise

Een nieuwe keuken kies je nooit zomaar. Je wil kwaliteit. Dat hoeft niet noodzakelijk extra te kosten. Meer keuken voor hetzelfde budget dus. Maar hoe doen we dat?

I We zetten je nooit onder druk om snel te beslissen.
I We luisteren rustig naar jou.
I We geven je de ruimte voor overleg.
I We laten je de kans om een bewuste keuze te maken.

Wat mag je concreet verwachten?

I Een expert die met je meedenkt.
I Een gedetailleerd plan.
I Een offerte zonder verborgen kosten.

En het resultaat?

I Meer en beter advies van onze kant uit.
I Meer vakwerk.
I En uiteindelijk een keuken waar je vele jaren later nog tevreden over bent.

Wat bedoelen we met kwaliteit?

Voor de toestellen, de kranen en het werkblad van je keuken gaat het om Duitse kwaliteit. A-merken, met een stevige garantie. En voor het plaatsen zelf gaat het om Belgische kwaliteit: we hebben een eigen opgeleid team van vakmensen die de plaatsing van je nieuwe keuken tot in de puntjes afwerken voor een optimaal resultaat. Ook daarin merk je onze 40 jaar expertise. Meer jaren op de teller, meer ervaring en knowhow! Maak een afspraak!

Hoe persoonlijk is onze
persoonlijke service?

Gepast advies en maatwerk: alleen als er een goede wisselwerking is, als we je verwachtingen goed begrijpen, wordt je nieuwe keuken een echte droomkeuken. Het is echt geen toeval dat onze medewerker bij wie je koopt, ook de persoon is die de bouw van je keuken van a tot z opvolgt.

Waarom scherpe prijzen
zonder promotiestunts?

Promotiestunts zijn misschien wel verleidelijk, maar niet geloofwaardig. Daar doen we niet aan mee. Bij ons geen ‘halve keuken gratis’ of ‘alle toestellen aan – 40%’. Wat zogezegd gratis is, betaal je op een andere manier terug: door inferieure kwaliteit van de materialen, minderwaardige service, lagere afwerkingsgraad … Wel krijg je bij Boncquet onmiddellijk de scherpste prijs – je zal zien: in ons brede gamma hebben we voor elk budget een oplossing in huis! Ook dat bedoelen we met ‘meer keuken voor hetzelfde budget’. En als we al goochelen met procenten, dan gaat het bij ons over 100% kwaliteit, 100% service, 100% transparantie, 100% juist advies. Veel belangrijker toch? Prijs is niet alles!