Tevreden partners aan het woord


Deback immo, Boncquet keukens

Stefaan Deback vertelt

Lees meer
KUB immo, cuisines Boncquet keukens

Bernard Delmulle vertelt

Lees meer
immo Vuylsteke, cuisines Boncquet keukens

Wouter Landuyt vertelt

Lees meer

Projectbouwer?

Overleg met ons over je volgende project. Graag een stipte en solide partner voor je volgende bouwproject? Overleg eerst met ons en laat je verrassen door onze flexibele aanpak en interessante voorwaarden. Wij halen de deadlines, wij maken de beloftes waar! Maak nu een afspraak

  Hierbij geef ik toestemming aan Boncquet om mijn gegevens te gebruiken en mij via e-mails, mailings of nieuwsbrieven te blijven inspireren.

  Jouw project, samen met ons: van samenwerking tot succes

  In projectbouw is een vlotte gang van zaken cruciaal. Elke dag gewonnen betekent winst op vele vlakken. En aangezien de keuken op het einde van het project komt, staat stiptheid terecht op nummer 1 van je verlanglijstje. Daar maken we bij Boncquet graag werk van. Hoe garanderen we dat, project na project? Bijvoorbeeld door één vaste contactpersoon aan te stellen voor bouwpromotor én particuliere klant.

  Die contactpersoon is een expert die tegelijk ook het aanspreekpunt is voor je particuliere klant.

  De voordelen spreken voor zich.

  • Snel antwoord op je vragen en op de wensen van de klant. Wij spelen kort op de bal.
  • Grote betrokkenheid: je Boncquet contactpersoon is verantwoordelijk en néémt die verantwoordelijkheid ook.
  • Communicatie zonder ruis en goeie informatiedoorstroming: zo gaat niks van informatie verloren. Denk maar aan kleine ‘last minute’-aanpassingen, zoals extra stopcontacten, een afvoer die van plaats moet veranderen … we verwittigen je tijdig!
  • De zekerheid van een strakke opvolging: wij halen jouw deadlines, we ronden je project succesvol af.

  Je zal het snel merken: stiptheid staat ook bij ons op nummer 1. Vraag je gratis projectbouwbrochure aan en ontdek de 10 troeven van Boncquet die jouw project helpen slagen.