Klassieke keukens: voor tijdloze schoonheid


expressieve klassieke keuken

Spelen met panelen in deze expressieve klassieke keuken

Lees meer
grijze keuken met klassieke rondingen Boncquet

Klassieke rondingen

Lees meer
Donkere klassieke keuken van Boncquet

Stijlvol elegant

Lees meer

Welk materiaal voor het ideale werkblad?

De vraag ‘wat is het ideale werkblad’ is de verkeerde vraag. Het ideale werkblad bestaat niet. Elk materiaal heeft voor- en nadelen. Laat je keuze liever afhangen van je verwachtingen, je smaak, je manier van leven én je budget. Ontdek hoe onze werkblad-keuzewijzer je helpt.

Mooie keuken Boncquet strak design kookeiland

  Hierbij geef ik toestemming aan Boncquet om mijn gegevens te gebruiken en mij via e-mails, mailings of nieuwsbrieven te blijven inspireren.

  Ja, ik wens gecontacteerd te worden voor een vrijblijvende afspraak.

  Zachte rondingen in je klassieke keuken

  ronde keukenwerkblad witte klassieke keuken Boncquet

  Rechte lijnen zorgen voor rust in je klassieke keuken. Maar vergis je niet: ze zijn echt geen must. De wereld is toch rond? Je borden waaruit je eet: toch ook rond? Dus waarom ga je niet voor ronde vormen in je nieuwe keuken? Je werkblad, wandkasten, accessoires … rond is heel bijzonder en zorgt voor:

  • een zachte, warme touch
  • een uiterst elegant look, heel chic
  • een speelse flair in je keuken.

  Je verliest wel wat aan bergruimte, maar als je dat slim aanpakt in overleg met je Boncquet keukenbouwer, vind je zeker oplossingen. En wat als je een starter bent met een bescheiden budget? Ook daar hebben we bij Boncquet het antwoord op: kwaliteit en service zonder het duurdere prijskaartje. Bekijk ons ruime aanbod klassieke keukens, of beter nog: kom naar een van onze drie toonzalen en laat je verrassen door het knappe design van recht én rond. En val je toch eerder voor strak, recht en uniform, dan vind je zeker je gading in onze moderne en onze industriële keukens.

  Waarom klassiek niet oubollig is.

  uitschuiflades klassieke keuken Boncquet

  Heb jij een klassieke smaak? Dan voel jij je meteen thuis in een klassieke keuken van Boncquet. En wees gerust: een klassieke keuken is bij Boncquet allesbehalve oubollig. Sommigen spreken daarom liever over een klassiek-moderne uitstraling. In een Boncquet keuken vind je nu eenmaal al het moderne comfort dat je vandaag verwacht:

  • performante toestellen van Duitse A-kwaliteit
  • knap design
  • alle nodige snufjes

  Of waarom niet opteren voor de combinatie met een modern werkblad in composiet of keramiek? Het levert een geslaagd contrast op met klassieke houten fronten van je keukenkasten. Als je houdt van klassiek, vind je bij ons zeker een keuken naar jouw smaak. Met uiteraard ook een budget naar jouw smaak. Overleg met je Boncquet expert!