Proef de charmes van een landelijke keuken


Scandinavisch design landelijke keuken eiland

Scandinavisch design, landelijke warmte

Lees meer
Landelijke keuken in hedendaags cottage stijl in zandgrijs satijn Boncquet

Hedendaags cottage

Lees meer
Groene groene landelijke keuken Boncquet

Voor de natuurliefhebber

Lees meer

Doe de test: is een landelijke keuken helemaal jouw ding?

Gezelligheid troef bij jou thuis. Je geniet zelf van het leven en laat anderen graag meegenieten. De warme omgeving van een landelijke keuken is de gedroomde plek om je gasten te ontvangen. Hout voert de boventoon, met een klassieke stijlvolle uitstraling.

Ben jij het landelijke keuken-type? Ontdek hier wat jouw tweede natuur is.

  Hierbij geef ik toestemming aan Boncquet om mijn gegevens te gebruiken en mij via e-mails, mailings of nieuwsbrieven te blijven inspireren.

  Ja, ik wens gecontacteerd te worden voor een vrijblijvende afspraak.

  Het buitengevoel in je nieuwe keuken

  Groene landelijke keuken Boncquet

  Hou je van het buitengevoel, dan is een landelijke keuken echt iets voor jou. Het is een ingesteldheid, een manier van leven, een gevoel van vrijheid.

  Charmant, sfeervol, huiselijk … gezelligheid is troef in landelijke keukens. Jij voelt je er meteen thuis en je laat je vrienden en familie graag meegenieten van die warme, sfeervolle omgeving.

  De gedroomde plek om je gasten te ontvangen, uitgebreid te kokkerellen en heerlijk te tafelen! Ontdek hier onze landelijke keukens of kom langs in een van onze 3 showrooms!

  Kleuren en stijl van je landelijke keuken: nog zoveel mogelijkheden

  Groene landelijke keuken Boncquet

  Hout is een vaak terugkerend element in landelijke keukens. Qua kleur heb je keuze te over: licht en fris wit, zachte naturel eiktinten, of toch liever een warmere kleur die extra de huiselijke sfeer benadrukt?

  Niet alles in je landelijke keuken hoeft per se hout te zijn. De combinatie met een graniet of composiet werkblad bijvoorbeeld heeft absoluut zijn charme. Stijl, design, keuze materialen … de mogelijkheden zijn eindeloos, zonder dat het ten koste gaat van je budget.

  Laat je inspireren door je Boncquet expert in de dichtstbijzijnde showroom en overleg rustig over je nieuwe landelijke keuken.